fbpx Skip to content

Folkebevægelsen mod EU’s erhvervspolitiske satsning

Folkebevægelsen mod EU starter en erhvervspolitisk satsning med det formål at hjælpe både lønmodtagere og virksomhedsejere til at gøre op med den EU-lovgivning, som er unyttig for danske lokalsamfund.

Folkebevægelsen mod EU vil med sin erhvervspolitiske satsning gøre op med uhensigtsmæssige EU-regler på erhvervsområdet. (Foto: Pixabay)

”Vi vil f.eks. gøre et stykke arbejde for at hjælpe virksomhedsejere, der kæmper mod kompliceret licitationslovgivning og derfor ikke konkurrerer på lige vilkår med store virksomheder,” siger Thorkil Sohn, som leder Folkebevægelsens erhvervsudvalg.

Initiativet er nødvendigt, fordi EU-positive erhvervsorganisationer som Dansk Industri eller Dansk Erhverv ikke altid kan levere den slagkraft, som er nødvendig for at sikre et bæredygtigt og levende erhvervsliv. 

Folkebevægelsens erhvervsudvalg vil gerne supplere og samarbejde med DI og resten af erhvervslivet.

”Om man er lønmodtager eller virksomhedsejer er ligegyldigt. Det vigtige er at slippe af med den EU-lovgivning, som generer økonomisk aktivitet i især små og mellemstore virksomheder, ikke mindst i yderområder,” siger Thorkil Sohn og tilføjer, at der allerede er formuleret pamfletter, der vedrører de særlige forhold for fiskeri og landbrug.

Back To Top