fbpx Skip to content

Intranet til medlemmer af Folkebevægelsen

Da Folkebevægelsen mod EU søsatte sin nye hjemmeside i oktober 2008 var der stadig en del løse ender. En af dem var Folkebevægelsens intranet. Yderst til højre i den blå bjælke øverst på siden har der fra starten af været et felt, hvor der stod intranet. Men der var ikke penge til at realisere de daværende planer for dette lukkede internet-forum for Folkebevægelses medlemmer.

Nu er der fundet en billig og simpel løsning i forbindelse med, at Folkebevægelsens komiteudvalg ved årsskiftet søsatte det interne medlemsblad Komitényt, der som det antydes i bladets navn især er beregnet for de aktive medlemmer i Folkebevægelsens komitéer, men som alle medlemmer i princippet bør kunne læse. Intranettet giver nu mulighed for dette. Om intranettet skal bruges til andet er endnu ikke afgjort.

Adgang til intranettet kræver login (brugernavn) og password (kode). For at få dette tildelt, skal medlemmer kontakte Folkebevægelsen enten pr. email (ib@folkebevaegelsen.dk) eller telefon 35 36 37 40. Efter at have kontrolleret medlemskabet vil medlemmet få det login og password tilsendt.

Back To Top