fbpx Skip to content

“Lopper mod EU” håber også på snart at kunne åbne igen

“Lopper mod EU”, Langgade 9, Kaas, 9490 Pandrup

Grundet COVID-19 holder genbrugsbutikken “Lopper mod EU” også lukket i overensstemmelse med de udstedte retningslinjer. Butikken håber dog på at kunne åbne igen hurtigst muligt.

EU-modstand i Kaas

“Lopper mod EU” ligger i den lille nordjyske by Kaas, og er i mange år blevet drevet af medlemmer hos Folkebevægelsen mod EU. Butikken holder åbent to dage om ugen (se hvornår længere nede), og fungerer også ofte som samlingssted for EU-modstandsarrangementer i det nordjyske.

På Danmarkskortet er Kaas en lille by, men det skal man ikke lade sig narre af. Trods byens størrelse er EU-modstanden nemlig ganske stor. Eksempelvis stemte hele 76,4 procent af valgdeltagerne i Kaas NEJ til at afskaffe Retsforbeholdet i december 2015.

Genbrug til et godt formål

Overskuddet fra Lopper mod EU går direkte til EU-modstand samt støtte til Folkebevægelsen mod EU’s arbejde. At handle i butikken er således en god måde at støtte EU-modstanden på og samtidig en god støtte til de lokale EU-modstandsaktiviteter.

Du kan donere ting til butikken

Har du ryddet ud og ryddet op? Så tager Lopper mod EU meget gerne imod de ting, du gerne vil af med, så snart butikken er åben igen. Du kan aflevere ting til genbrug i butikken i åbningstiden, som under normale omstændigheder er fredage fra kl. 13.00 til 17.00 og lørdage fra kl. 10.00 til 14.00.

Besøg butikken når der igen er åbent

De frivillige, der driver Lopper mod EU, håber på at kunne åbne butikken igen hurtigst muligt, og glæder sig til igen at kunne byde velkommen til både nye og trofaste besøgende. Butikken åbner igen, så snart retningslinjerne i forbindelse med COVID-19 tillader det.

Adresse:
Lopper mod EU
Langgade 9, Kaas
9490 Pandrup

Åbningstider (når butikken igen er åben):
Fredage: 13.00 til 17.00
Lørdage: 10.00 til 14.00

Lopper mod EU er også at finde på Facebook klik HER.

Så snart butikken igen er åben, vil dette blive slået op her på hjemmesiden og på Folkebevægelsen mod EU’s Facebookside.

Vi glæder os til at se jer!

Back To Top