fbpx Skip to content

Retsliberale EU-modstandere vil tilbage i Folketinget

Det 91 år gamle retsliberale parti Retsforbundet har fået nyt, ungt blod, flere nye medlemmer og mod på igen at komme i Folketinget. Derfor har de nu søsat en indsamling af underskrifter for at blive opstillingsberettiget til folketingsvalg. Lørdag i den forgange weekend benyttede partiets ledelsen sig af det gode vejr i starten af det forgange weekend til at gå på gaden i København og skyde indsamlingen i gang.

Retsforbundet har været med i Folkebevægelsen mod EU i alle årene og er klare modstandere af EU og euroen.
– EU’s karakter af statsdannelse understreges af Kommissionens forslag om, at euro-landenes statsbudgetter skal forhåndsgodkendes af EU. Vi har nu en yderligere afgørende grund til at holde os ude af eurozonen og koble kronen fri af bindingen til euroen, siger Ib Christensen, der var medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU i 1984-1994 og har repræsenteret Retsforbundet i Folketinget i 1973-75 og 1977-81. Samlet set har Retsforbundet 40 års erfaring i Folketinget.

Retsforbundet er ikke imod internationalt samarbejde, men vil gå en anden vej end EU.
– Vi ønsker et frit og anstændigt internationalt samarbejde og fri handel som alternativ til en blokopdelt verden til skade for udviklingslandene. ”All trade must be fair trade”, forklarer politisk ordfører Poul Gerhard Kristiansen i en pressemeddelelse i forbindelse med søsættelsen af underskriftsindsamlingen.

Læs mere på Retsforbundets hjemmeside – klik her!

Back To Top