fbpx Skip to content

Tirsdag i Horsens for et andet Europa

“Demonstranter dropper Horsens” stod der på DRs hjemmeside tirsdag omkring mødet for EU-landenes ministre for beskæftigelse, socialpolitik, sundhed og forbrugerpolitik – EPSCO i Horsens i næste uge.
“Det ser ud til at kunne forløbe fredeligt og roligt, ligesom det også har været tilfældet i København her i det første kvartal”, lød DRs udtalelse fra politiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Benny Tollestrup.
Men initiativet “Horsens for et andet Europa” giver et noget andet indtryk…

Tirsdag den 24. april…<br>
…begynder initiativet dagen med en faglig konference om den danske model kl. 10-13 i auditoriet på Learnmark Horsens med oplæg ved forbundsformand for NNF Ole Wehlast, arbejdsmarkedsforsker Henning Jørgensen og forstander for Langsøhus Jakob Lykke.
Deltagelse koster 100 kroner og skal tilmeldes senest 23/4 til hans.s@3f.dk.
Fra kl. 13.45 bevæger et “fangeoptog” sig gennem Horsens med folk i lænker og “kugler” med gule EU-stjerne og sorte euro-tegn. Målet er det gamle statsfængsel.
Kl. 15.00-16.30 er der en markering mod social dumping og for et ny Europa ved det gamle statsfængsel. Her taler formand for LO Horsens-Hedensted Hans A. Sørensen, forbundsfomand for NNF Ole Wehlast og repræsentant for unge for et andet Europa Ditte M. Mikkelsen samt en repræsentant for europæisk fagbevægelse.

Læs mere hos Horsens for en andet Europa – klik her!

Back To Top