fbpx Skip to content

Folkeafstemningen sparkes for alvor i gang

Dagen igennem har Folketinget debatteret retsforbeholdet. Ja-partierne forsøger at få afstemningen om retsforbeholdet til at være en afstemning for eller imod Europol alene.

Afstemningen handler om meget mere. Omdanner vi vores retsforbehold til en tilvalgsordning vil det eksempelvis betyde, at andre EU-lande vil kunne kræve danske statsborgere udleveret til afhøring og retssag.

Afskaffer vi retsforbeholdet mister vi den demokratiske kontrol med vores retspolitik. Hvis vi er utilfredse med retspolitikken har vi i dag muligheden for at skifte politikerne ud med nogle, som vil føre en bedre retspolitik. Overgiver vi retspolitikken til EU, vil det være umådeligt svært for danske borgere at ændre en dårlig retspolitik.

Vær med
Kampagnen for et NEJ den 3. december ruller allerede og vi vil have dig med! Kampagnebilen har besøgt Bornholm og er i dag i Nykøbing S og Ringsted. På lørdag d. 24. oktober inviterer vi til Valgtræf med musik og stand-up.

I kalenderen på hjemmesiden kan du følge med i retsforbeholdskampagnens aktiviteter og se hvornår kampagnebilen er nær dig.

Hvis du har lyst og mulighed kan du støtte kampagnen og blive aktiv i Folkebevægelsen mod EU.

Back To Top