fbpx Skip to content

Søren Søndergaard genopstiller ikke i 2014

Når kandidatholdet skal vælges for EU-modstandens tværpolitiske liste N på Folkebevægelsens landsmøde til efteråret, vil Søren Søndergaard ikke være et af navnene. Det meddelte Folkebevægelsens nuværende parlamentariker på et møde i organisationens landsledelse i weekenden.

– Her bad jeg om, at Folkebevægelsen finder en anden spidskandidat end mig til valget til EU-parlamentet om halvandet år. Jeg har nu siddet over seks år i EU-parlamentet, ved valget har jeg siddet syv og et halvt år ”“ og hvis jeg genopstillede og blev genvalgt, så snakker vi om 12 og et halvt år, forklarer Søren Søndergaard på Facebook.
– Det er efter min mening lige længe nok. Jeg fortsætter naturligvis med at kæmpe for Folkebevægelsen frem til EP-valget i forsommeren 2014. FORZA!

– Landsledelsen modtog Sørens melding med beklagelse, fordi han har gjort og fortsat gør et godt stykke arbejde for EU-modstanden såvel i Bruxelles som i Danmark. Men vi har selvfølgelig fuld forståelse for beslutningen, siger landssekretær Poul Gerhard Kristiansen og tilføjer:
– Folkebevægelsen er gået i gang med at finde et nyt hold af gode kandidater til valget til EU-parlamentet i juni 2014.

Læs mere i Søren Søndergaards brev til landsledelsen
– klik på word-ikonet til højre!

Back To Top