fbpx Skip to content

Tværpolitisk EU-modstand ”“ ikke upolitisk

Folkebevægelsen mod EU’s landsmøde i Aalborg den 26.-27. oktober skal behandle og vedtage opstillingsgrundlaget for EU-modstandens liste N ved valget til EU-parlamentet i slutningen af maj 2014.

I juni blev Folkebevægelsens landsledelse enige om et udkast, som er blev offentliggjort her på hjemmesiden. Udkastet skal danne grundlag for diskussioner ”“ ikke mindst på møder i Folkebevægelsens lokale komiteer i København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Haslev, Hillerød, Frederikssund, Valby, Brøndbyøster, Køge, Herlev, Gladsaxe og mange andre steder rundt om i landet.

– Folkebevægelsen er en tværpolitisk bevægelse. Men det betyder jo ikke, at vi er upolitiske. I vores opstillingsgrundlag fastlægger vi vores politik på en lang række EU-spørgsmål – og derfor skal det selvfølgelig diskuteres grundigt igennem i vores bevægelse, før det vedtages, siger Folkebevægelsens EU-parlamentariker Søren Søndergaard.

– Alle er venner af Folkebevægelsen mod EU er meget velkomne til at læse og kommentere forslaget. Ønsker folk, der ikke allerede er medlem, mere direkte indflydelse på grundlaget, så er de meget velkomne til at melde sig ind. Det giver bl.a. mulighed for at deltage på lokale møder og blive valgt som delegeret til landsmødet, forklarer landssekretær Poul Gerhard Kristiansen.

Læs udkastet til op opstillingrundlag ”“ klik her!
Læs MEP Søren Søndergaards kommentar om grundlaget ”“ klik her!
Meld dig ind i Folkebevægelsen ”“ klik her!
Se hvor der er lokale møder ”“ klik her!
Læs mere om Folkebevægelsens landsmøde ”“ klik her!
Læs grundlaget for sidste valg i 2009 ”“ klik her!

Back To Top