fbpx skip to Main Content

Klimakommissær rykker for euroafstemning

“Hedegaard: Forbehold væk nu”, står der på forsiden af Berlingske Tidende, hvor EUs danske klimakommissær Connie Hedegaard slår på tromme for en snarlig folkeafstemning om euro-undtagelsen, som statsminister Lars Løkke Rasmussen også mener er aktuel ifølge hans udtalelser i Folketinget i går.

“Man kan tale lige så langt og fint om det, som man vil: I den sidste ende kommer Danmark meget snart til at skulle bestemme sig: Vil vi være fuldt med, når tingene diskuteres. Eller vil vi blot være med på konsekvenserne udne at have deltaget i diskussionerne om, hvordan den økonomiske politik skal føres?” spørger Connie Hedegaard i Berlingske Tidende.

Det billede kan den ellers EU-positive EU-ordfører for SF Pia Olesen Dyhr ikke helt genkende:
“Det er ikke rigtigt, at vi er kørt så meget ud på sidesporet i euroen. Vi er med til møderne, fordi vi har en stærk økonomi. Jeg mener, at vi har mere indflydelse end Grækenland og Irland, der ellers er med i euroen. Alene fordi vores økonomi er stærk. Hvis der er et problem, så har finansministeren løjet for os”, siger Pia Olesen Dyhr i Berlingske Tidende

Læs mere i Berlingske Tidende klik her!

Folkebevægelsen mod EU's Landssekretariat

Adresse:

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

Åbnings- og telefontider:

Tirsdage, onsdage og torsdage:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandage og fredage:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev

Back To Top