fbpx skip to Main Content

Vi har ikke brug for mere Barroso og EU

STRASBOURG: I sin tale til EU-parlamentet onsdag den 12. september fremlagede José Manuel Barroso, EU-kommissionen formand, sin vision for EU’s fremtid.

– Efter 8 år med Barroso befinder EU sig i sin dybeste krise nogensinde. Og det eneste, som han ønsker, er at EU skal have mere magt. Derfor foreslår han en endnu mere centraliseret Union, hvor de enkelte lande må bestemmer mindre, siger Søren Søndergaard, medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU.

– Befolkningerne i EU har ikke brug for mere Barroso, mere EU og mere EU-dikteret nedskæringspolitik. Det har kun ført til rekordarbejdsløshed, underminering af velfærden og dybere økonomiske krise. Der er brug for et opgør med EU’s økonomiske spændetrøje og for investeringer i grønne jobs, som kan sikre beskæftigelse og miljø.

– Barroso’s tale viser, at befolkningen intet godt kan forvente fra EU-lederne. Derfor opfordrer jeg til at den danske befolkning får mulighed for at stemme om den virkelig ønsker, at være en del af EU’s finanspagt og af Barroso’s drømme om en endnu mere centraliseret Union. Europas fremtid er for vigtigt til at overlade til EU-eliten.

Søren Søndergaard kan kontaktes på (0045) 4045 3849

Back To Top