fbpx skip to Main Content

Vi ønsker Lissabon-job nu!

IRLAND: Onsdag morgen gennemførte medlemmer af Peoples Movement en protest mod arbejdsgiverorganisationen IBECs konference i kongrescentret i Dublin. Demonstranter brugte IBECs plakater fra folkeafstemningen om Lissabon-traktaten, hvor der står “JA til job” og store bannere med kravet “Vi ønsker Lissabon-job nu!”.

– Hvor er Lissabon-jobbene, vi blev lovet af IBEC på tusindvis af plakater? Hvor er de investeringer, de lovede ville flyde, hvis vi accepterede Lissabon-traktaten? spørger sekretær i Peoples Movement Frank Keoghan.
– I stedet for de lovede arbejdspladser og investeringer er 60.200 flere mennesker blevet arbejdsløse, siden regeringen og de vigtigste oppositionspartier entusiastisk støttet af IBEC pressede Irland til et ja til traktaten.
– Deres løfter var ikke andet end et politisk svindelnummer der skulle skaffe et ja til Lissabon. Det er på tide, at arbejdsgiverne i dette land redegør for den måde, hvorpå de pågældende svigagtigt manipulerede med almindelige borgeres frygt for at opnå en accept af Lissabon-traktaten, siger Frank Keoghan i forbindelse med aktionen.

Læs mere hos Peoples Movement – klik her!

Folkebevægelsen mod EU's Landssekretariat

Adresse:

Lyngbyvej 42
2100 København Ø

(+45) 3536 3740
fb@folkebevaegelsen.dk

Åbnings- og telefontider:

Tirsdage, onsdage og torsdage:
10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00

Mandage og fredage:
Telefonen er lukket og besøg på sekretariatet er efter aftale.

Tilmeld dig vores digitale nyhedsbrev

Back To Top